Reviews

Vandaag dan eindelijk bij Beauté Rosalie een behandeling gedaan. Even helemaal niks en tot rust gekomen. Na een intakegesprek wordt gekeken wat er 'nodig' of 'gewenst' is voor je huid. Bij elke volgende stap in de behandeling wordt verteld wat het voor mij doet! Een heerlijke massage, ik voel me herboren en mijn huid ziet er weer stralend uit.

Joan van der Kroef – 16 december 2019

Afspraak via Treatwell, sms dag van tevoren ontvangen. Zeer correcte ontvangst. Ruim de tijd voor intake. Naast standaard vragen is ze alert op wat de klant wil of juist niet wil. Goed geluisterd en op geacteerd. Hele fijne comfortabele behandeling. Weet wat ze doet en geeft goede adviezen. De rust zelve en is in haar comfortzone, dat merk je en is heel prettig. Gebruikt geen apparatuur, doet alles tot in de puntjes perfect. Aan alle details wordt gedacht. Tip voor newcomer: meer specialiseren, mooi toekomstperspectief. Prima prijs voor behandeling. Zeer goede hygiene. Advies voor thuisgebruik zet ze op papier. Vertelt er ook nog over. Zonder dwang de vraag om het aan te schaffen. Zeer doordacht verkoopmoment. Dikke pluim. Prima zichtbaarheid van de producten. Ze weet goed wat ze zegt, prima website. Ze heeft het goed voor elkaar.

Mistery Guest BeautyAward – 9 juni 2017

 

Op 3 april ben ik bij Beauté Rosalie geweest voor een gezichtsverzorging , gecombineerd met wenkbrauw shapen. Als internationaal trainer voor een gerenommeerd cosmeticabedrijf bezoek ik regelmatig schoonheidssalons in verschillende landen. Toch was ik was wederom (want het was niet de eerste keer dat ik bij ons Roos was) verrast door de hoge kwaliteit van haar behandeling. Geen moment heeft ze mijn huid met rust gelaten; moest er een peeling inwerken dan werd mijn hoofdhuid gemasseerd, tijdens de inwerktijd van het reinigend masker kreeg ik een ontspannende nekmassage. Het leek wel alsof ik en een andere wereld terecht kwam! Je voelt dat Roos 1000% met jouw bezig is, al haar aandacht gaat naar jou , je voelt je letterlijk in goede handen. Dus rijd ik graag van Brussel naar Utrecht om mijn huid het beste te geven. Dank je Roos ! Je maakt met supertrots! Esther

Esther – 3 april 2017

 

Zeer prettig en rustig. Goede muziekkeus.

Bezoeker – 8 oktober 2016

 

Een superfijne behandeling, altijd helemaal afgestemd op mijn huid. Rosalie is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. De ambiance is erg goed. Ik kom er altijd helemaal tot rust en ben totaal ontspannen waarbij de gezichtsbehandeling weer maakt dat ik me er goed voel uitzien. Heb altijd wat problemen gehad met mijn huid, maar sinds ik naar Rosalie ga is het duidelijk verbeterd.

Bezoeker – 29 juni 2016

 

Heerlijke gezichtsbehandelingen en producten. Fijne schoonheidsspecialiste, met veel expertise. Een relaxte sfeer en zo'n lekkere stoel dat je bijna in slaap valt.

Karlijn – 24 juni 2016

 

Vorige week donderdag heb ik een heerlijke behandeling gehad bij Beauté Rosalie. Masque Modelant is zeker een aanrader Ik heb zeker een week lang de stevigheid gevoeld! De droge plekjes op me huid waren direct hersteld. Mijn huid ziet er na de behandeling direct gezond en stralend uit! De service en kwaliteit is perfect, ze luistert goed, geeft gelijk een goed advies en helpt het direct tot een oplossing! Zeker een aanrader om de salon te bezoeken!

Bezoeker - 22 juni 2016

 

Vorige week een behandeling gehad bij Rosalie, echt top. Ik kreeg een heerlijke gezicht behandeling na het reinigen een lekker masker en een massage. Wat fijn is is dat ze blijft masseren tijdens het inwerken van het masker en je niet alleen laat, ook geeft ze goede adviezen over hoe je je huid met de juiste producten mooi kan houden. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Rebekka – 22 juni 2016

 

Ik ben al een paar keer in deze salon geweest, en ik heb er maar 1 woord voor: geweldig! Het is een hele mooie salon, de producten die gebruikt worden zijn enorm fijn en Rosalie doet het super goed. Zeker een aanrader voor iedereen!

Bezoeker – 21 juni 2016

 

Beauté Rosalie is een fijne schoonheidssalon. Er wordt deskundig advies gegeven en de behandelingen zijn erg prettig. Er is altijd een extraatje, wat een bezoekje tot een cadeautje voor jezelf maakt.

Bezoeker – 21 juni 2016

 

Liggend in een luxe stoel (mogelijk met stoelverwarming!!) met een sterrenhemel en een relaxt achtergrondmuziekje... Deskundige ogen behandelen deskundig je huid met de heerlijke productenlijn van Maria Galland. Op en top luxe, met een mooie glimlach!

Bezoeker – 21 juni 2016

 

Ik ben al een paar keer in deze salon geweest, en ik heb er maar 1 woord voor: geweldig! Het is een hele mooie salon, de producten die gebruikt worden zijn enorm fijn, en Rosalie doet het super goed. Zeker een aanrader voor iedereen!

Bezoeker – 21 juni 2016

 

Ik heb mijn wenkbrauwen laten shapen bij Roos en ben enorm blij met het resultaat. De sfeer tijdens de behandeling was heel ontspannen en fijn, en Roos geeft zeer professioneel advies. Ik kom zeker terug!

Bezoeker – 21 juni 2016

 

Bij beauté Rosalie wordt er ruim de aandacht geschonken voor tijdens en na de behandeling. Er is een zeer fijne persoonlijke benadering en uitleg die ik "als leek" heel prettig vindt. De behandeling: uiterst verzorgden en ontspannen, je ligt enorm prettig in de behandel stoel en merkt dat Rosalie geruime ervaring heeft en de tijd neemt voor de behandeling. Dus als je wilt ontsnappen aan de alledaagse stress en je huid weer wilt laten stralen dan is beauté Rosalie zeker een aanrader!

Bezoeker – 21 juni 2016