Mijn merken

Maria Galland

Holistische methode, gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is uniek, professioneel en wordt geperfectioneerd door geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. Maria Galland staat synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit, met onmiddellijke en direct zichtbare resultaten.

Environ, a beautiful skin for a lifetime

Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosis vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden.

Advanced Nutrition Programme.

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Décaar

De ingredienten algen, kruiden en perfluorcarbon die verwerkt zijn in de decaar peeling worden beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De algenpeeling stopt de ontstekingen, normaliseert de talgklieren, hersteld beschadigde cellen en reinigd de poriën diep, verzacht en stimuleert je collageen en elastineproductie,

Wimperserum Refectocil

Wimperserum:  Binnen 6 tot 10 weken worden je wimpers voller en langer.

Golden Rose

Een trendy make-uplijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een stralende look.

Marc Inbane

Natuurlijke tanning spray voor thuisgebruik.

Merken Beauté Rosalie